NL FR

Ons aanbod

Een speelomgeving vraagt om speelse elementen. Die bieden wij bij Eduplay dan ook heel graag aan. Ontdek hier de mogelijkheden om van jouw speelruimte iets uniek te maken.

Decomark

Decomark biedt een heel gamma aan kwalitatieve pleinstickers en decoratieve markeringen aan. Kleurrijk, stimulerend en duurzaam: een topcombinatie voor op de speelplaats! 

Pleinstickers
Met pleinstickers transformeer je een saai oppervlak zo tot een kleurrijke speel- en leeromgeving. Of het nu een speelplaats, een openbare ruimte of een bedrijfstoegang is, Eduplay biedt een creatieve en mooie oplossing aan. 

Decoratieve markeringen
Daarnaast is er een heel aanbod aan decoratieve markeringen. De mogelijkheden zijn eindeloos en prikkelen de verbeelding. Leerkrachten of andere begeleiders kunnen ze in het kader van diverse lessen gebruiken. Bevrijd die saaie lesdag van dat stoffig klaslokaal, ga ook eens naar buiten!

Bekijk hier meer info over Decomark

Playnetic

Playnetic brengt technologische interactiviteit naar de openbare ruimte. Het maakt “open-ended play sets”: dit zijn interactieve playsets die op verschillende manieren gebruikt kunnen worden. Zonder een vast patroon en dus ook zonder saai te worden. De toestellen zijn kwalitatief, duurzaam, eenvoudig in gebruik en betaalbaar.

Geluidsdragers
Een mooi voorbeeld hiervan zijn hun "human powered" geluidsdragers. Deze spelen audiobestanden af na een manuele aandrijving. Zo zetten we kinderen aan tot beweging, samenwerking en (muzikale) ontwikkeling. Buiten muziek kan je ook kortverhalen, lespakketten en weetjes afspelen. Dit gebeurt via de gelezen inhoud van een USB-stick met MP3-bestanden. Deze kunnen door de klant zelf ingesteld worden, maar ook in samenspraak met Eduplay ontwikkeld worden.

Bekijk hier meer info over Playnetic

Beweegpaden

Op zoek naar een speelse manier waarop kinderen hun overtollige energie kwijt kunnen? Beweegpaden zijn ideaal voor leerlingen die een korte break nodig hebben om hun focus te bewaren tijdens de les.

Een beweegpad bestaat uit een hele aaneenschakeling van interactieve stickers. Deze worden op de vloer én eventueel deels op de muur aangebracht als een toegankelijke manier om passanten aan het bewegen te krijgen.

Zo maak je die saaie gang binnen het schoolgebouw kleurrijk, educatief, sociaal en emotioneel stimulerend! Kan dit ook outdoors? Zeker en vast! Beweegpaden zijn op de speelplaats sowieso een hit tijdens de speeltijd.

Onze realisaties

Is dit precies wat je zocht? Wij realiseren het graag voor jou!

Contacteer ons
Think Tomorrow - Digital Marketing Agency © 2021
Gemaakt met ♡ in Herentals.