about-background

Ons aanbod

Een speelomgeving vraagt om speelse elementen. Die bieden wij bij Eduplay dan ook heel graag aan. Ontdek hier de mogelijkheden om van jouw speelruimte iets unieks te maken.

natuurleerplaats

Natuurleerplaats

Op een natuurleerplaats leren kinderen vanuit ontspanning, nieuwsgierigheid, en interesse. Het is een plek waar kinderen zichzelf kunnen zijn en waar veel bewegend leren plaatsvindt.

Ontdek ons aanbod

halve-cirkel-maaltafels-getallen-vloersticker-visueel-leren-eduplay

Visueel Leren

met trapstickers, vloerstickers, muurstickers en speelelementen

Onze educatieve trap-, vloer-, en muurstickers bieden visuele ondersteuning van de leerstof en stimuleren herhaling. Leerstof kan zo in spelvorm of gecombineerd met beweging worden verwerkt. Denk aan het visualiseren van afstanden, hoogtes, volumes en gewichten. Wij plaatsen stickers in heel het schoolgebouw, op de speelplaats en zelfs op buitenmuren.

Ontdek ons aanbod

beweegpad-leerpad-in-gang-sensory-path-fun-trail-grove-motoriek-eduplay

Beweegpaden

in de gang of op de speelplaats

Time-out! Edu beweegpaden of leerpaden zijn dé oplossing als je merkt dat een leerling de aandacht verliest en kunnen zowel binnen als buiten worden geïntegreerd. Een beweegpad op de speelplaats of in de gang, alles kan.

Ontdek ons aanbod

hinkelpad-met-maaltafels-hinkelbaan-bewegend-leren-bewegingsonderwijs-eduplay

Bewegend Leren

met vloerstickers, speelplaats stickers en speelelementen

Bewegend leren is leerstof verwerken in spelvorm. We gebruiken hiervoor leuke, kleurrijke vloerstickers, decoratieve speelplaats markeringen en en diverse vormen van speelelementen. De combinatie van fun, fysieke beweging en kennis opdoen maakt het de ideale lesmethode voor kinderen!

Ontdek ons aanbod

decomark

Pleinstickers en decoratieve markeringen

Eduplay biedt een heel gamma aan kwalitatieve pleinstickers en decoratieve markeringen aan. Kleurrijk, stimulerend en duurzaam: een topcombinatie voor op de speelplaats!

Ontdek ons aanbod

sportbelijning-eduplay

Sport

sportbelijningen, voetbaldoelen

Wij verzorgen met Eduplay sportbelijningen en zonering van de speelplaats. Bovendien kan je bij ons ook terecht voor een fietsparcours of een verkeersplein. Dit kan een ludiek parcours zijn voor bijvoorbeeld kleuters eventueel rekening houdend met fietsdiploma’s. Ben je op zoek naar een parcours voor verkeersopleiding of wens je het magische vierkant van VSV te plaatsen? 

Ontdek ons aanbod

8bc8af97-7135-4c37-8c32-e495b5602bca

Speeltoestellen

Omdat spelen belangrijk is.

Spel laat kinderen ervaren, ontdekken en oefenen. Zo doen jonge kinderen kennis op en ontwikkelen ze vaardigheden. Ze leren over de wereld en zichzelf. Ze leren motorische vaardigheden, problemen op te lossen, en krijgen meer zelfvertrouwen. Spelen ontwikkelt de emotionele capaciteiten en de creativiteit.

Wij bieden samen met Dadiplay een gevarieerd aanbod aan speeltoestellen aan, met installatie en ondergronden.Dit alles conform de Europese normeringen.

We komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

Ontdek ons aanbod

playnetic

Playnetic

Playnetic© brengt technologische interactiviteit naar de openbare ruimte. De toestellen zijn kwalitatief, duurzaam, eenvoudig in gebruik en betaalbaar.

Ontdek ons aanbod

dj-post-jongeren-smartphone-versterker-buiten-geluidsdrager-buiten-eduplay

Auditieve ontwikkeling

met geluidsdragers van Playnetic©

In samenwerking met Playnetic© bieden we de music- of storyball aan en hebben we de Audionetic om auditieve zintuigen te prikkelen. Daarnaast hebben we ook een uitgebreid aanbod voor de recreatieve sector of om jongerenplekken te ondersteunen.

Ontdek ons aanbod

img-5177

Ballons at schools

Ontdek ons aanbod

Is dit precies wat je zocht? Wij realiseren het graag voor jou!

Contacteer ons

Onze realisaties